walravenenzn.nl

Diamant

De verlovingsring en de trouwring behoren tot de belangrijkste sieraden in het leven van veel vrouwen. Maar zodra de trouwring om de ringvinger van de rechterhand wordt gedaan, rijst de vraag: wat te doen met de verlovingsring? Draag je hem aan de andere kant? Of kan hij samen met de trouwring aan één vinger worden gedragen? Sets met bijpassende verlovings- en trouwringen In onze KLENOTA sieradenstudio hebben we een hele reeks gecoördineerde sets voor trouw- en verlovingsringen die we speciaal voor onze klanten hebben ontworpen. Wij zijn van mening dat deze twee bijzondere sieraden bij elkaar horen en elke dag de moeite waard zijn om te dragen. Vanaf het moment dat u een verlovingsring kiest, kunt u op zoek gaan naar de juiste trouwringen. U kunt er dus zeker van zijn dat de twee ringen prachtig harmoniëren op uw dag van de dag. Een andere optie zou zijn om je droomringen als set te kopen.

Het perfecte stel

Een verlovings- en trouwring die elkaar perfect aanvullen in hun ontwerp en die samen gedragen kunnen worden zonder opdringerig te zijn. Tijdloze verlovingsringen met diamant en gekleurde edelstenen die prachtig passen bij diamanten trouwringen. Laat u dus betoveren door onze nieuwste creatie en laat u inspireren door de gewaagde ideeën van onze designers.

Een ring met een solitaire en een trouwring van een halve eeuwigheid

Een elegante en tijdloze combinatie. Tegenwoordig zijn diamanten niet alleen de regel voor tijdloos elegante verlovingsringen, ze worden ook steeds populairder in hedendaagse trouwringontwerpen. Een eenvoudige gouden ring versierd met een eenzame diamant – dit is het meest populaire ontwerp voor verlovingsringen. We vinden dat zo’n solitaire diamant niet met rust hoeft te worden gelaten, dus diamanten kunnen juist het kenmerk zijn dat onze twee ringen met elkaar verbindt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig glanzende “Half-Eternity” -ring, waarvan de helft is bezet met fonkelende diamanten. Een ring versierd met drie diamanten gecombineerd met een gebogen diamanten trouwring – een echt onweerstaanbaar stel. De ringen vullen elkaar perfect aan, maar laten voldoende ruimte voor elkaar om het individuele ontwerp volledig te ontwikkelen. De combinatie van een moderne diamanten verlovingsring met een gebogen trouwring combineert twee zeer verschillende looks in één set die in al zijn andere aspecten perfect met elkaar harmonieert. Het gebogen ontwerp van de trouwring vormt een tegengewicht voor de zwierige edelstenen, zodat de twee ringen gecombineerd kunnen worden tot een zeer harmonieus geheel.

Een ring met een gekleurde edelsteen voor een trouwring van eeuwigheid

Een toermalijn in romantisch roze of een nobele, groene smaragd – een uitstekende keuze voor een buitengewone verlovingsring. U kunt bijvoorbeeld een prachtig gekleurde smaragd geslepen edelsteen op een diamanten ring combineren met een half-eeuwige trouwring die perfect past bij de buitengewone verlovingsring. U zult zien dat het onmiskenbare resultaat ieders aandacht zal trekken.