walravenenzn.nl

Iedereen fantaseert er wel eens over om een eigen website in zijn of haar bezit te hebben. Dat is nu mogelijk door op elkepagina.nl een eigen dochterpagina aan te maken. Nu hoor ik je denken: wat gaat dit kosten? Het beheren van een dochterpagina op eerdergenoemde website is helemaal gratis en dus kan je binnen een mum van tijd van start. Daarnaast is het zo dat je zelf je onderwerp kan bepalen. Kijk snel of jouw thema nog beschikbaar is.

Vergroot je netwerk

Door het aanmaken van een dochterpagina op Elkepagina.nl kan je tevens je eigen netwerk uitbreiden. Veel website beheerder gebruiken startpagina’s om hun netwerk te vergroten. Denk bijvoorbeeld eens aan linkbuilding of het promoten van je eigen website.

Kies een dochterpagina op Elkepagina.nl

Wil je een eigen pagina beheren, dan kan je zelf het onderwerp bepalen. Op de website zijn tal van thema’s beschikbaar, maar pas op want je moet er wel snel bij zijn. Uiteraard zijn er duizenden mogelijkheden tot het aanmaken van een eigen startpagina. De meest populaire zoektermen zijn vaak al snel bezet.

ABC linkbuilding

Startpagina’s worden vaak gebruikt voor linkbuilding. Een bekend fenomeen is de ABC linkruil. Hierbij ga je een ruil aan met een andere partij. Jij plaatst een link van site A naar site B, terwijl site B vervolgens een link plaatst naar site C. Zo is de cirkel rond.

Niet alleen links maar ook tekst op dochterpagina

Naast het plaatsen van links op een dochterpagina is het ook mogelijk om blokken met tekst toe te passen. Zo maak je een pagina sterker en wordt deze sneller in Google gevonden. Een tekst met daarin een link is vaak sterker dan alleen een pagina met links. Een goede SEO (Search Engine Optimalisation) tekst kan wonderen doen voor jouw website. Goede professionele teksten betekenen vaak veel meer voor een website dan alleen maar linkbuilding.