Zonnepanelen

Walraven en Zn levert en installeert zonnepanelen van de merken Sunrise Solartech, Renesola en Bauer Solar. Met deze merken levert Walraven en Zn u alle mogelijke zonnestroom systemen. Door de verschillende maatvoeringen is er voor elke situatie een geschikt systeem te configureren.

Bauer Solar is een modulefabrikant uit Duitsland met diverse kantoren verspreid over Europa. Bauer Solar is een zeer solide bedrijf zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer de garantie aangesproken moet worden, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld vele Chinese fabrikanten. Alle zonnepanelen van Bauer Solar zijn van Europese makelij en hoogwaardige kwaliteit. Door onder andere intensieve samenwerkingsprogramma’s en investeringen in ontwikkeling, loopt de leverancier van complete zonne-energiesystemen en zonnepanelen voorop als het gaat om innovatie.

Keurmerken en certificering.
Bauer Solar werkt samen met de gerenommeerde, onafhankelijke instituten Fraunhofer en TÜV. Daarbij vinden er geregeld kwaliteitsinspecties plaats. Alle zonnepanelen van Bauer zijn bovendien ISO-gecertificeerd.


Sunrise Solartech is een grote fabrikant van zonnepanelen uit China. Sunrise Solartech levert een zeer betrouwbare kwaliteit zonnepanelen tegen een zeer gunstige prijs. Vanaf heden zijn zonnepanelen niet alleen functioneel naar ook zeer mooi. Walraven & zn levert nu zonnepanelen van Sunrise Solartech die bestaan uit donkere monokristallijne zonnecellen, een zwart geanodiseerd frame en een zwarte folie op de achterzijde. Hierdoor krijgen deze zonnepanelen een esthetische uitstraling.

Informatie Offerte