Webshop

 

Gemak

Ook Walraven en Zn. biedt u het geak van een webshop. Door gebruik te maken van de webwinkel van warmteinkoop.nl kunnen wij u altijd de laagste en meest actuele prijzen geven van al onze produkten. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de voordelen te hebben van een webwinkel bij de aankoop van een nieuwe cv-ketel terwijl u wel gebruik kan maken van onze gebruikelijke service en diensten.

Service

Wanneer tot aanschaf van een nieuw cv-toestel overgaat bieden wij u de mogelijkheid om de oplevering door ons te laten verzorgen. Indien wij de oplevering hebben uitgevoerd bieden wij u de mogelijk tot het aangaan van een onderhoudscontract. Wij kunnen u dan op de merken Daalderop en itho een gratis verlengde garantie bieden. Deze garantie kan wel oplopen tot wel 130 maanden.

Garantie

Indien u geen verder gebruik wil maken van onze diensten vragen wij u de garantiekaart toe te zenden. Dit zorgt ervoor dat u zker bent van de geldende fabrieksgaranties van het produkt. Tevens ontvangt u een gratis presentje welke u per post zal ontvangen.

Start hier onze webwinkel.